1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

29 жовтня 2019 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова та «Групою Провіденс», Торонто.

«Група Провіденс» є канадським освітянським агентством та професійною бізнес-консалтинговою компанію з надання B2B послуг.

Головною метою підписання Меморандуму є здійснення науково-дослідної діяльності та впровадження спільних програм з вишами, організаціями та компаніями Канади, а також сприятимуть роботі Українсько-Канадського культурно-освітнього центру, який функціонує в ХНУМГ ім. О.М. Бекетова.

У рамках реалізації Меморандуму буде здійснюватися проведення спеціальних заходів, а саме: ділові зустрічі, семінари, форуми, конференції, круглі столи, курси, освітні проекти, лекції, інформативні воркшопи, тренінги, що дозволить поглибити відносини між Канадою й Україною, зокрема з Харківщиною.

На даний час, ХНУМГ ім. О.М. Бекетова має тісні контакти з організаціями та компаніями Канади, а саме: співпрацює з Технологічним інститутом Південної Альберти в рамках реалізації проекту з розвитку та впровадження сучасних спеціалізацій нафтогазової галузі, а також в Університеті проходять курси для студентів з вивчення англійської мови за SMART методикою канадського коледжу англійської мови. 

Підписання даного Меморандуму є одним із головних напрямків Стратегічного плану розвитку Університету з розширення глобальної політики та використання потенціалу розвитку, інтернаціоналізації всіх сфер діяльності Університету. 

Співпраця з «Групою Провіденс» відкриває нові можливості, як для абітурієнтів, студентів і викладачів Університету, так і для громади Харкова в цілому. 

Довідка: Україна та Канада уклали між собою договір про зону вільної торгівлі, яка вступила у дію 1 серпня 2017 року, що дозволяє розвивати нові міцні та дружні стосунки між освітніми установами, організаціями та бізнес-середовищем обидвох країн.

Більше інформації про «Група Провіденс»