1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

01 DSC 5911 Edited6 грудня, в Україні відзначають День Збройних сил України.

З цієї нагоди у актовій залі Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова пройшли заходи приурочені 25 річниці від створення Збройних сил України.

Зі святом усіх присутніх співробітників,викладачів,студентів привітав ректор університету, професор В.М. Бабаєв.

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. За плечима військових Збройних сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над ворогом. Українська армія обов’язково стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України, бо мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

З нагоди 25-річчя від створення Збройних сил України, відбулося покладання квітів до меморіальної дошки студентам та викладачам, що загинули в роки Другої світової війни. До виконання цієї почесної місії запрошено: доцента кафедри Світлотехніки і джерел світла, учасника антитерористичної операції “Світлодарська Дуга”, старшого лейтенанта, командира взводу 54 окремої механізованої бригади Петченко Гліба Олександровича та студентів університету, чиї батьки є безпосередніми учасниками антитерористичної операції, забезпечують її проведення і захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України: Ковальова Дениса (студента факультету Архітектури, дизайну та образотворчого мистецтва), Сидорову Альону (студентку факультету Електропостачання та освітлення міст), Жога Аліну (студентку факультету Економіки і Підприємництва).

Нікого не могла залишити байдужим пісня у виконанні Юлії Коровко «Залишайся живим». То ж в цей день хочеться побажати усім миру, стабільності і надії на щасливе майбутнє.

02 DSC 5917 Edited03 DSC 5927 Edited

04 DSC 5931 Edited05 DSC 5935 Edited

06 DSC 5944 Edited