1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

AST015959 грудня 2020 року в Музейному комплексі Університету відбулась визначна для університетської спільноти подія - Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова та ХУАВЕЙ УКРАЇНА підписали Меморандум про взаєморозуміння.

Документ передбачає:

  • підтримку Університету у реалізації спільних освітніх програм у сфері ІКT, «розумне місто» та профільних тем;
  • обговорення питань цифрової інклюзії та рівних можливостей у цифровому світі в рамках платформи відкритих інновацій для цифрової інклюзії;
  • підтримку залучення студентів та викладачів до участі й реалізації інформаційно-просвітницьких, науково-дослідницьких проєктів разом із стейкхолдерами в Україні та інших країнах з розробки рішень для цифрової інклюзії як відкритих інновацій, проєктів з використанням новітніх технологій;
  • співпрацю в організації спільних науково-практичних конференцій, просвітницьких заходів, спрямованих на захист довкілля (цифрові інструменти, технології для освітньо-просвітницьких цілей).

AST01451 AST01401  AST01500

«Інформаційно-комунікаційні технології є вагомою складовою ефективного розвитку суспільства. Саме тому важливо посилювати співпрацю бізнесу та навчальних закладів, що дозволяє спільно реалізовувати сучасні наукові та освітні проєкти, а також підтримувати молоді таланти у сфері ІКТ. Це сприяє створенню дієвої та ефективної екосистеми», ― зазначив Ма Ці (Ma Qi), директор ХУАВЕЙ УКРАЇНА.

AST01547AST01520 AST01546  AST01601

«Структура роботи Університету дозволяє працювати за всіма напрямами роботи комунальних підприємств, інженерних мереж, транспорту в напрямку цифровізації усіх процесів міста. Сподіваємося, що співпраця з компанією «Хуавей Україна» сприятиме як підвищенню якості освітнього процесу, реалізації науково-дослідницьких проєктів, так і створенню рівних можливостей у цифровому світі для усіх», ― зазначив Володимир Бабаєв, ректор Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

 

Про компанію Huawei. Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов’язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі. Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.