1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

ДВД 30 05 2020Давні китайці бажали своїм ворогам: «Щоб ти жив у епоху змін!» Так сталося, що жити в епоху змін зараз доводиться не тільки китайцям, але й усьому світу. І світ пристосовується, знаходить нові шляхи замість звичних: протягом останніх місяців віртуальна реальність для більшості людей перетворилася на єдину дійсну реальність. Робота, навчання, розваги – все зараз відбувається в інтернет-просторі. Повсякденне життя ХНУМГ ім. О. М. Бекетова також перейшло у новий формат: лекції та іспити, наради та фестивалі, підготовчі курси та школи розвитку і, звісно, дні відкритих дверей – кафедральні, факультетські і загальноуніверситетські.

30 травня, у передостанній день весни, Beketov Open Space було вперше проведено у форматі відеоконференції – на платформі Zoom. У конференції, яку, за традицією звичайного дня відкритих дверей, розпочав ректор ХНУМГ ім. О. М. Бекетова проф. В. М. Бабаєв, взяли участь представники всіх факультетів, відповідальний секретар приймальної комісії М. В. Хворост, директор Центру доуніверситетської освіти і кар’єри Т. В. Малиніна. А завдяки голові студентського Профкому О. І. Угодніковій гості змогли приєднатися до конференції під час інстаграм-трансляції.

Окрім питань щодо особливостей вступу, термінів і умов проведення творчого конкурсу, забезпечення студентів місцями у гуртожитках та ін. обговорювались також аспекти цьогорічного ЗНО «у надзвичайних умовах»: кваліфіковані відповіді на ці питання надавала начальниця організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО О.Є. Шматько, яка приєдналася до конференції, щоб допомогти майбутнім абітурієнтам «бекетівського».Снимок экрана 2020 06 02 в 02.33.52Зрозуміло, онлайн-формат був незвичним для всіх учасників, адже ми звикли, відкриваючи наші двері, не тільки бачити очі відвідувачів, але й відчувати настрій і створювати святкову атмосферу. Тому ми із нетерпінням чекаємо на зустріч із нашими гостями «в реалі», а поки що залишаємося з вами на зв’язку в мережі Інтернет.

Снимок экрана 2020 05 30 в 11.27.34

Якщо ви не встигли приєднатися до нас під час дня відкритих дверей, ви маєте можливість подивитися запис відеотрансляції за посиланням, підготовлений начальницею відділу корпоративних комунікації і PR О.М. Кравець. Усі матеріали з заходу зібрані у відповідному заході на Facebook
Контакти ХНУМГ

Отримати вичерпну інформацію щодо вступу можна у фахівців приймальної комісії:

Контакти Приймальної комісії ХНУМГ

Корисні поради для вступників чекають на вас на нашому YouТube-каналі.

Снимок экрана 2020 06 02 в 02.30.59

Бажаємо успіху школярам у складанні ЗНО і вступі на омріяну спеціальність, незважаючи на всі супутні негаразди. Адже криза – це не тільки складнощі, але і виклик, і відкриття нових можливостей зробити своє майбутнє кращим.