1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

113080822 листопада 2017 р. на Будівельному факультеті пройшла відеоконференція із загальноосвітніми навчальними закладами І – ІІІ ступенів. В конференції прийняти участь ЗОШ № 105, ЗОШ № 131, ЗОШ № 88 ім. А.Г. Зубарєва, ХСШ № 62, Харківська гімназія № 39, Харківський навчально-виховний комплекс № 45 «Академічна гімназія», ЗОШ №167, Люботинська гімназія № 1.

Майбутніх абітурієнтів цікавили питання про проходження практик та про матеріально-технічну базу факультету та університету у цілому, лабораторний фонд випускаючих кафедр, особливості організації навчального процесу, можливості міжнародного стажування та організація поза навчальної діяльності студентства.

Крім того багато питань було задано щодо умов прийому на навчання у 2018 р. за освітніми програмами «Промислове і цивільне будівництво» та «Геодезія картографія та землеустрій», а також вартість контракту.

1130810

Декан факультету, доцент Яковлев Євгеній Андрійович надав вичерпні відповіді щодо усіх вищезазначених питань. Про освітні програми Будівельного факультету та головні дисципліни розповіли завідуючі випускаючих кафедр: доцент Кічаєва Оксана Володимирівна (кафедра механіки ґрунтів, фундаментів та інженерної геології), та професор Мамонов Костянтин Анатолійович (кафедра земельного адміністрування та геоінформаційних систем).

Подібні відеоконференції грають велику роль у формуванні професійних пріоритетів шкільництва і є важливим напрямом профорієнтаційної роботи на Будівельному факультеті.