1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

6.07.17 олимпиада ФМ6 квітня 2017 р. Луцький національний технічний університет приймав 126 студентів з різних ВНЗ України, які під суворим наглядом журі виборювали перемогу у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент».

Колектив кафедри менеджменту і адміністрування вітає Семерніну Марину Сергіївну, студентку групи С МОМГ 2016-1 з перемогою. Диплом ІІІ ступеня підтвердив високий рівень професійної підготовки нашої студентки.

У рамках Олімпіади 7 квітня 2017 р. пройшла Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція молодих вчених та студентів «Фінансово-кредитні механізми розвитку національної економіки». Ханюкова Карина, під керівництвом доц. Волкової М.В. та Єрмакова Лілія, під керівництвом проф. Карлової О.А. отримали дипломи І ступеня за цікавий виступ та креативний підхід. Оголошуючи результати Олімпіади і Конференції голова журі д-р. екон. наук, проф. Вахович І.М., поздоровила студентів з перемогою та побажала їм подальших творчих перемог.

Супроводжувала студентів проф. Карлова О. А., що входила до складу журі. Всі учасники мали нагоду відвідати старовинний Луцький замок, музей Волинської ікони, молодіжний клуб і з насолодою провести час.