1

2

3

4

5

Аспірантура

Farsh 01У межах вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» студенти 3-го курсу групи ГОТ2013-2 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом з куратором ас. Соколенко А.С. відвідали ресторан «Farsch Local Dіner»".

Шеф-кухар ресторану Ігор Мезенцев розповів про перспективні плани розвитку ресторану, а також поділився професійними секретами з майбутніми фахівцями. Студенти довідалися про тонкощі ресторанного бізнесу, змогли на власні очі пересвідчитися, як улаштований ресторан.

Після екскурсії рестораном, студенти змогли насолодитися десертами, люб'язно наданими шеф-кухарем закладу.

Farsh 02Farsh 03

Farsh 04

Кафедра Туризму і готельного господарства ХНУМГ ім. О.М. Бекетова висловлює подяку керівництву мережі ресторанів «Farsch» і окремо шеф-кухареві «Farsch Local Dіner» Ігорю Мезенцеву за співробітництво!

Ми у соцмережах

facebook  instagram Wiki

Корисні поради

Кафедри ХНУМГ

Банківські реквізити ХНУМГ

Проєкт реставрації ХНУМГ на Фейсбуці

100

дист навч 19

ЦДОК копия

vtour

 

Додаткова освіта

Освітні ресурси

Баннер енерго

На сайті 449 гостей та користувачі відсутні

Аспірантура