1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

01 P22704872 березня 2015 року старший викладач кафедри «Основ архітектурного проектування і рисунку» В.С. Коваленко та асистент кафедри «Архітектури будівель і споруд та дизайну міського середовища» Г.В. Гамалєй відвідали Харківське художнє училище і зустрілися з студентами та викладачами навчального закладу. Майбутні абітурієнти дізналися про наявність в Університеті підготовчих курсів з академічного рисунку. Студентів Училища зацікавили перспектива продовження навчання у ХНУМГ ім. О.М. Бекетова на факультеті АДОМ та спектр спеціальностей факультету.

Вони задавали питання щодо прискореної підготовки, правил вступу до Університету. На зустрічі були присутні студенти художньо-педагогічного відділення та відділення дизайну середовища.Вони були запрошені представниками факультетуна День відкритих дверей ХНУМГ у квітні 2015 року.

Під час зустрічі викладачі ознайомилися з рівнем професійної компетентності майбутніх абітурієнтів Університету, відвідали виставку дипломних робіт. Представники факультету та адміністрація Училища заключили договір про співробітництво в галузі освіти.

02 P227048503 P2270497