01 915 листопада 2013 року було проведено заняття на тему «Раціональне харчування. Цікава кулінарія», яке провели к.е.н., доцент кафедри Туризму та готельного господарства Андренко Ірина Борисівна та асистент кафедри Туризму та готельного господарства Соколенко Ганна Сергіївна.

В ході заняття учні ознайомились з раціональним харчуванням та цікавою кулінарією, яку можна запропонувати гостям готелів, вимогами, принципами та пірамідою здорового харчування, умовами прийому їжi, харчового рацiону, режиму харчування, складом в раціоні оптимальної кількості харчових речовин, проходили тести на перевірку своїх знань стосовно продуктів харчування.

02 103 8

04 405 6 

Школярам відповіли на всі поставлені питання, а також були обговорені усі дискусійні теми.

06 707 3 

MOiN Ukrayni gerb Ed