Farsh 01У межах вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства» студенти 3-го курсу групи ГОТ2013-2 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом з куратором ас. Соколенко А.С. відвідали ресторан «Farsch Local Dіner»".

Шеф-кухар ресторану Ігор Мезенцев розповів про перспективні плани розвитку ресторану, а також поділився професійними секретами з майбутніми фахівцями. Студенти довідалися про тонкощі ресторанного бізнесу, змогли на власні очі пересвідчитися, як улаштований ресторан.

Після екскурсії рестораном, студенти змогли насолодитися десертами, люб'язно наданими шеф-кухарем закладу.

Farsh 02Farsh 03

Farsh 04

Кафедра Туризму і готельного господарства ХНУМГ ім. О.М. Бекетова висловлює подяку керівництву мережі ресторанів «Farsch» і окремо шеф-кухареві «Farsch Local Dіner» Ігорю Мезенцеву за співробітництво!

Ми у соцмережах

facebook  instagram Wiki

bannerPodkusry

анкета для розміщення вакансії

69526 1

На сайті 126 гостей та користувачі відсутні